Avondvierdaagse Velserbroek gaat ook in 2017 door!!!

Avondvierdaagse Velserbroek gaat ook in 2017 door!!!

Even leek het erop dat de Avondvierdaagse Velserbroek van 2016 de laatste was .
Maar…… toen kwam het bestuur van de Dorpsvereniging Velserbroek in contact met Avondvierdaagse Haarlem. Zij bleken op zoek te zijn naar een nieuwe startlocatie in Haarlem-Noord. Zij willen hun lopers meer door het “groen” laten lopen i,p.v. alleen maar tussen de beton.
En de Dorpsvereniging Velserbroek op zoek was naar versterking of vervanging van het bestuur per 17 februari 2017 om zo te zorgen dat er ook in 2017 weer een Avondvierdaagse kon komen.
Daarom hebben onlangs de twee organisaties de “koppen” bij elkaar gestoken en de krachten gebundeld. We kunnen u nu laten weten, dat er ook in 2017 weer voor de inwoners van Velserbroek een Avondvierdaagse georganiseerd zal gaan worden.
Natuurlijk vraagt elke nieuwe aanpak ook wat aanpassingen. Volgens ons zijn die niet al te ingrijpend.
Het startpunt zal niet meer vanaf het Vestingplein/Polderhuis zijn. maar vanaf PUK (Petanque Union Kennemerland) Van der Aartweg 31, 2026 BK Haarlem (grens Velserbroek).
De intocht op de laatste avond zal zoals de voorgaande jaren wel op het Vestingplein te Velserbroek zijn. Sommige routes zullen aangepast worden, zodat er ook onbekende stukken zijn, maar zeker niet minder gezellig. Misschien wel wat drukker door de aansluiting van de Haarlemse lopers.
Wij hopen dat we met deze samenwerking de Avondvierdaagse voor de inwoners van Velserbroek voor jaren te hebben veilig gesteld. Het bestuur heeft zo wat ondersteuning en de Haarlemse organisatie maakt gebruik van onze kennis in deze regio. Een win/win situatie voor beide partijen.
Loopt u dit jaar ook weer samen met uw kinderen mee? We gaan er ook in 2017 weer een leuke en gezellige Vierdaagse van maken. Want in 2017 bestaat onze Dorpsvereniging Velserbroek 20 jaar!

Het bestuur van Dorpsvereniging Velserbroek

About Author

JC Branding

Leave a Reply