19 februari Superstars valentijnsdisco @ Jongeren Terras

discojutter

Vrijdag 19 februari zal er een heuse valentijnsdisco plaats vinden in het JongerenTerras in Santpoort-Noord. De disco start op 19.30 en duurt tot 22.00. Naast de muziek van DJ Wouter & Ben kunnen zullen er deze avond verschillende thema spellen gespeeld worden. Ook krijgen alle bezoekers bij binnenkomst de mogelijkheid een roos aan iemand te sturen.

Voor de disco wordt €1,50 entree gevraagd. Dit is een kleine bijdrage die gebruikt wordt voor het aanschaffen van de (thema)aankleding. Daarnaast kan er een bezoekerspas worden aangemaakt. Deze kost eenmalig €2,- waarna de disco voor €1,- per keer bezocht kan worden. Hiervoor moet je een aanmeldformulier (bij kassa te krijgen) invullen en deze samen met pasfoto inleveren.

Disco Superstars is een maandelijkse tienerdisco in het jongerencentrum het JongerenTerras is speciaal voor groep acht leerlingen uit Santpoort Noord, Santpoort Zuid en Driehuis. Foto’s van eerdere disco’s zijn te zien op de facebook pagina van Pure V, klik hier om deze te bekijken

About Author

Pure V

Leave a Reply