5x irritaties tijdens de pauze.

grumpy cat

De herfstvakantie is weer voorbij en met frisse tegenzin gingen hordes leerlingen vanochtend weer naar school. Het enige lichtpuntje voordat je weer word losgelaten uit de gevangenis die school word genoemd, zijn de pauzes… tenminste dat zou je denken. Maar zelfs dan irriteer je je mateloos aan bepaalde dingen:

1. Weggestuurd worden
Omdat het zo rete-druk is in de kantine, en je absoluut geen zin hebt op die smerige grond te zitten en daar je broodjes op te eten, ga je ergens zitten waar je eigenlijk niet mag zitten tijdens de pauze. En ja hoor,  daar komt die fijne conciërge om je weg te sturen…

not fair

2. Op = op
Het aller-, aller-, allerlaatste broodje in de kantine word voor je neus verkocht.

bridesmaids

3. Kluisjes issue
Je kent ze wel, van die irritante mensen die uitgerekend voor jouw kluisje hun lunch naar binnen moeten werken waardoor jij niet bij je spullen kunt of extreem veel moeite moet doen om die irritante mensen aan de kant te werken.

blw

4. ‘Wat zeg je?!?!’
Heb je eindelijk een keer een tafel in de kantine bemachtigd, kun je je vrienden niet verstaan door het lawaai…

giphy-3

5. Sharing is caring
Wanneer je net je tanden in je laatste koekje wil zetten, staat er wel weer iemand voor je neus te smeken of ze alsjeblieeeeeeft dat koekje mogen hebben. En tegen die dramatische ‘zonder-dat-koekje-overleef-ik-deze-schooldag-écht-niet’-blik in de ogen van je beste vriendin kun je echt geen nee zeggen. Doeg koekje..

ryan reynolds

Afbeelding: memegenarator – GIFs: Giphy / Reactiongifs

Tagged with:

About Author

Pure V

Leave a Reply