Dutch Valley 2015: lekker zonnig topfeest!

Dutch Valley 2015

Iedereen die denkt dat er op Dutch Valley alleen een Mega Piratenfestijn podium aanwezig is, heeft het goed mis! Naast de Hollandse meezingers kun je namelijk ook gewoon helemaal los gaan bij de rock, hiphop, 80’s & 90’s of Go Après Ski stage om maar een paar van de diverse podia te noemen.

Afgelopen zaterdag vond de vijfde editie van het festival plaats in de Velsen Valley en wij waren erbij! Ruim honderd artiesten en zo’n 35.000 bezoekers wisten er gezamenlijk een topfeest van te maken. Of je nou stond te schudden met je billen bij Rudi Feral a.k.a. Ruud Feldkamp (die overigens als een baas met de helikopter naar het festival kwam), van links naar rechts ging bij Feestdjruud, je luchtgitaar act oefende bij Jett Rebel of gewoon een gezellig moppie meezong met Nick en Simon en tussendoor vermaakt werd door Coen & Sander bij de Main Stage, écht iedereen had het naar z’n zin!

Mede dankzij het schitterende weer was de lustrum editie een zeer geslaagd feestje. Wij kijken nu al uit naar volgend jaar!

Dutch Valley 2015 Dutch Valley 2015

Dutch Valley 2015

Foto’s: Pure V

About Author

Pure V

Leave a Reply