Mirror, mirror on the wall… Anna (17) werd gepest en maakte er een film over.

Door het uitlekken van een aantal toetsen begon het pesten bij de toen 13-jarige Anna Sijbrands (nu 17). Iedereen beschuldigde haar van het uitlekken van de toetsen terwijl ze hier niets van af wist.

Van uitgescholden en van de trap geduwd worden tot alleen aan een tafeltje moeten zitten in de pauze omdat iedereen opstond zodra ze ging zitten, het overkwam Anna allemaal. Haar vriendinnen lieten haar als een baksteen vallen omdat ze ‘slecht was voor hun imago’. Het pesten werd zo erg dat Anna uiteindelijk besloot van school te wisselen.

Toch ging Anna niet bij de pakken neerzitten. Ze schreef een script voor een korte film over pesten. De politie wilde het script graag gebruiken voor een voorlichtingsvideo en zo gezegd zo gedaan! Vorige week ging de korte film met Anna zelf in de hoofdrol in première. Bekijk hem hieronder.

Het gaat nu gelukkig goed met Anna, op haar nieuwe school heeft ze nieuwe vrienden gemaakt en ze is nu een stuk zelfverzekerder. Na de middelbare school wil ze de toneelopleiding of een opleiding tot regisseur gaan volgen. En Anna, wij weten zeker dat dit je gaat lukken! You go girl!

Bron: LINDAnieuwsVideo: Anna Sijbrands

Tagged with: ,

About Author

Pure V

Leave a Reply