Today: Saturday, March 25, 2023

Over Pure V

Pure V is hét digitale magazine voor en door jongeren in Velsen en omstreken! Alles wat voor jongeren tof is om te lezen wordt op Pure V gepubliceerd. Denk hierbij aan lokaal/regionaal nieuws maar ook aan landelijke items. Hoe weten we dat het tof is voor jongeren? Omdat het door de Velsense jongeren zelf geschreven wordt!

Naast het entertainment gedeelte van het digitale magazine, heeft Pure V ook een educatieve functie. Zo kunnen jongeren bij ons terecht voor informatie over bijvoorbeeld seks, drugs en alcohol en maken wij onderwerpen als discriminatie, pesten en schulden bespreekbaar. Daarnaast helpen wij jongeren om te ontdekken wat ze leuk vinden om te doen in hun vrije tijd. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van een sport, muziekinstrument of hobby.

Pure V is tevens hét platform om lokale evenementen en activiteiten die door de Velsense jongeren worden georganiseerd te promoten. Jongeren die in de gemeente Velsen iets willen organiseren kunnen voor advies en ondersteuning altijd terecht bij onze jongerenwerkers.

Dus: ben jij tussen de 12 en 23 jaar en heb je een tof idee? Wil je bijvoorbeeld een festival, breakdance-workshop, voetbaltoernooi of knutselmiddag organiseren? Neem dan contact met ons op!

Pure V is onderdeel van Stichting Welzijn Velsen.

 

Leave a Reply