Today: Tuesday, July 23, 2019

Muziek

muziek

Popbunker
Studio De Popbunker is gevestigd in een grote voormalige Duitse oorlogsbunker bij de haven van IJmuiden. In deze bunker zijn diverse oefenruimtes en onder andere dus voornoemde studio gevestigd. De grote studio bestaat uit drie ruimtes: de ruimte waar de muzikanten opgesteld staan (10 x 5 m.), de aparte ruimte waar ingezongen kan worden (3 x 2 m.) en de controlekamer (7 x 3 m.). meer info vind je op www.popbunkerstudio.nl.

Popfactory
De Popfactory Velsen is onderdeel van het Kunstencentrum Velsen, waar allerlei lessen aangeboden worden op het gebied van popmuziek in groepsverband. Bandjes dus! Wanneer je je aanmeldt wordt je in een band gezet met mensen die bij je passen. Daarnaast krijg je een inspirerende coach die jouw nieuwe band begeleidt naar een te gek optreden waarin je muziek speelt die je als band zelf hebt gekozen. Meer info vind je op www.popfactoryvelsen.nl.

Muziekscholen
In Velsen vind je verschillende muziekscholen het Muzenhuis in Velserbroek is één van hen.

Festivals
In Velsen zijn verschillende muziekfestivals Dance Valley,  The Promised Land Open Air, Latin Villlage, Dutch Valley en de beach en winter edition van 2generations.

Deze vinden allemaal plaats in het Spaarnwoude Velsen. Beeckestijn Pop vind plaats op het landgoed Beeckestijn. Houdt onze agenda in de gaten, voor de aankomende festivals!