Vroeger gepest, maar nu bijna miljonair!

Ollie Forsyth (18) heeft een heel lekker leventje: hij is stinkend rijk! De Engelse jongeman was dyslectisch, werd gepest, en stopte al op zijn 16e met school. Toch is het hem gelukt om succesvol te worden.

ollie forsyth

Living the dream
Velen van ons hebben de droom om ooit miljonair te worden. Om eigenaar te zijn van vijf limousines, om drie grote strandhuisjes te bezitten, om nooit meer te hoeven werken en om een deel van je geld aan een goed doel af te staan, zodat je laat zien dat je geen krent bent. Meestal moet je je langzaam naar de top werken en wordt er gezegd: ‘’Eerst je school afmaken!”
Voor Ollie was dat geen optie. Hij heeft misschien geen diploma, maar hij was gedreven genoeg om zijn leven succesvol te maken.

Inspiratie
Ollie heeft zijn inspiratie te danken aan Richard Branson. Richard is een Britse zakenman die, net als Ollie, dyslectisch is. Richard is geboren in 1950 en bezit inmiddels zo’n 5,2 miljard dollar. Ollie zag hem daardoor als zijn voorbeeld en wilde ooit net zo zijn als Richard Branson. Nou, dat is hem zeker gelukt!

En nu?
Op dit moment heeft Ollie drie bedrijven opgericht waar hij veel geld aan verdient. Hij is heel erg succesvol en hoopt dat als hij 20 wordt, echt dik miljoenen te verdienen. Hij verwacht zelfs dat het nog eerder lukt! Verder geeft hij vaak toespraken op school om moed in de schoenen aan te praten. Hij vindt het belangrijk dat leerlingen dingen in hun leven kiezen waar ze gelukkig van worden. Op deze manier zou je volgens Ollie veel meer gemotiveer zijn om succesvol te worden. Misschien dat de pestkoppen er ook iets van opsteken..

2CB85A0D00000578-3247236-image-a-1_1443109437201

Bronnen: Ondertussen.nl – Dailymail UK

Tagged with: , ,

About Author

Pure V

Leave a Reply