Wait… what?! Dit ga je vaker zien op festivals.

We maken allemaal weleens een grapje of opmerking over ‘in een kartonnen doos onder de brug slapen’ maar nu kun je dus echt crashen in een kartonnen doos op de festival camping!

Kar-wat?
Maak kennis met de nieuwste festival-gadget: de KarTent! De KarTent is letterlijk een tent gemaakt van karton.

Het idee voor de KarTent is ontstaat uit de troep die na een festival op het campingterrein achterblijft. Eén op de vier festivalbezoekers vind het namelijk niet nodig om na afloop van het festival zijn of haar tentje mee naar huis te zeulen.

Al het afval wat achterblijft is natuurlijk niet best voor het milieu en dat is precies de reden waarom de kartonnen wegwerp-tent bedacht is. Het karton zorgt voor een eenvoudige recycling van de tent; na het festival kan de tent direct naar de recycling van de papier-industrie, zodat ze opnieuw kunnen worden gebruikt om wc-papier, schoolboeken, schoen dozen of andere dingen van te maken!

Home1

Coole features
Als het milieu je verder niks interesseert, dan halen de andere coole features je misschien wél over om voor de KarTent te kiezen. Omdat de tent van karton is kan, kan ‘ie makkelijk bedrukt worden met jouw persoonlijke teksten, foto’s en/of tekeningen! Hoe awesome is dat?!

En het beste moet nog komen.. je hoeft de tent namelijk niet zelf mee te slepen! Jouw 2-persoons tent word door KarTent op het festivalterrein afgeleverd. Whoop whoop!

Dimensions

Waterdicht?
Volgens KarTent zou de tent “gemakkelijk 4 dagen droog moeten blijven, ongeacht het weer.” Wij waren eerlijk gezegd een beetje sceptisch over de waterdichtheid van de tent maar na dit fragment van De Heer Ontwaakt!, waaruit blijkt dat de tent gewoon die mega-monsterlijke-super-zomerstorm heeft overleeft, zijn wij overtuigd!

#kartent #rabobank #curius

A photo posted by KARTENT (@kartent_official) on

A photo posted by KARTENT (@kartent_official) on

Afbeeldingen: KarTentInstagram Bass Feeds The Soul

 

Tagged with: , ,

About Author

Pure V

Leave a Reply