Zombie Outbreak op Forteiland IJmuiden!

zombie apocolypse

In het kader van Halloween vindt er op het van nature toch al mysterieuze Forteiland IJmuiden op zaterdagavond 24 oktober een zoektocht plaats naar ontsnapte zombies. Het gerucht gaat dat op het eiland onlangs een geheime onderaardse gang is ontdekt waarin een aantal vaten met een vreemde groene smurrie zijn aangetroffen. Sindsdien heeft het eiland te maken met een invasie van zombies, die vooral in de nachtelijke uren uit deze gang weten te ontsnappen. 

Het is geen avond voor ‘watjes’: wie al bang is voor muizen en spinnen kan op deze avond met spoken en geesten misschien beter thuis blijven! Dus: als je minimaal 12 jaar bent, sterk in je schoenen staat en deze uitdaging aandurft ben je van harte welkom!

Uiteraard is er in de Koepelzaal volop gelegenheid om te dansen en te feesten; er is een DJ aanwezig, er zijn bijzondere paaldanseressen en bovendien is er een speciale ‘Mystery Guest’! Voor een kleine vergoeding kunnen bezoekers zich door het grime-team laten omtoveren tot een echte griezel.

Meer informatie over de kaartverkoop en de boottocht naar het eiland vind je hier!

Tagged with: ,

About Author

Pure V

Leave a Reply